10-12 port
3 bananer
½ dl flytande margarin
1 tsk bikarbonat
½ tsk salt
2 ägg
1 tsk vaniljpulver
1 dl sötströ
1½ dl vetemjöl, self rising
ströbröd
flytande margarin
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Smöra och bröa en brödform, använde mig endast av jätte lite flyttande och lite ströbröd.
Mosa bananerna till en slät smet och häll i flyttande margarin.
Rör om och häll sedan i bikarbonat och salt.
Använder mig inte av elvisp utan endast en slev.
Häll sedan i ägget, sötströ och vaniljpulver.
Blanda väl.
Rör försiktigt ner mjölet till en fin smet.
Häll smeten i brödformen och grädda i nedre delen av ugnen i cirka 25-30 minuter.
Låt svalna innan servering.
Super läcker kaka till alla tillfällen, endast 2 sp/bit