Super goda chokladmuffins som man både kan äta som dom är och även göra en
lite lyxigare variant med fin topping :)
3 sp/muffins
16 st
3 ägg
1½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
1 dl vetemjöl, self rising
½ dl kakao
1 dl naturell yoghurt 0,5%
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader (varmluft 175).
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke och häll ner i äggsmeten.
Tillsätt sist naturell yoghurt och rör försiktigt.
Fyll muffinsformar, här kan du välja om du vill ha något i dom tex: banan, hallon m.m
Grädda i mitten av ugnen cirka 6-8 minuter.
Tips! Här kan du variera muffinsen, ska du ha gäster lägg en klick vaniljkvarg och hallon på och servera som en fika/efterrätt :)