Pajdeg:
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
50 g rumsvarmt smör
½ tsk salt
1 ½ dl mjölk
Fyllning:
500 g Nötfärs
1 gul lök
1 grön paprika
2 pkt tacokrydda
1 msk tomatpuré
2 dl vatten
1 burk majs
Täcke:
3 dl crème fraiche
5 msk majonnäs
3 dl riven ost
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Börja med pajdegen, blanda de torra ingredienserna i en bunke.
Blanda i det rumsvarma smöret med fingertopparna så det fördelas i mjölblandningen.
Häll sedan i mjölken och knåda till en deg, tryck sedan ut i en pajform.
Denna degen behöver inte förgräddas.
Hacka löken och paprikan fint till fyllningen och stek det i smör tillsammans med köttfärsen.
När färs blandningen ser färdig ut tillsätter du tacokryddan och tomatpuré.
Låt allt fräsa lite innan du häller i vattnet.
När vattnet är i låter du allt sjuda på låg värme tills allt vatten nästan är borta cirka 10 minuter.
Häll tacofärsen i pajskalet och strö majsen ovanpå.
Blanda alla ingredienserna till täcket och bred på pajen.
Servera en grönsallad till eventuellt lite tacochips sidan om.