Ett hälsosamt och mättande bröd med mycket smak.
Otroligt bra att ta upp från frysen.
2 sp/skiva
14-16 bitar
4 ägg
500 g mini keso
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
1 dl linfrön
4 msk sesamfrön
4 msk pumpakärnor
4 msk solroskärnor
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader (200 grader varmluft).
Vispa äggen fluffiga med elvisp i cirka 2 minuter.
Rör ner keson.
Blanda sedan alla torra ingredienser i en bunke och rör sedan ner ordentligt i äggsmeten.
Bred ut smeten till en rektangel, ca 1 cm tjock på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda brödet i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
Låt brödet svalna.
Skär brödet i rutor med en vass kniv eller som jag använde, en pizza skärare.
Brödet går bra att frysa!